Verkkoliiketoiminnan ja digimarkkinoinnin kenttä muuttuu nopeaan tahtiin. Uutta tietoa tulee joka päivä nettiin valtavia määriä ja sieltä voi olla haastavaa saada poimittua niitä oleellisimpia helmiä. Olen koonnut tähän 10 hyvää englanninkielistä artikkelia eCommerceen liittyvistä nyt ajankohtaisista teemoista.
Alan Coleman / Moz.com
Tuoreen kansainvälisen verkkokauppatutkimuksen ”rusinat pullasta” -kooste, joka antaa paljon arvokkaita näkökohtia verkkomarkkinoinnin tämänhetkisestä tilanteesta. Tykkihyvää asiaa. Älä missaa tätä.
Muutama lainaus artikkelista:
https://moz.com/blog/ecommerce-benchmark-kpi-study-2017
Sam Hurley / Digital Current
Tekoäly on parhaillaan mullistamassa digimarkkinointia ja verkkoliiketoiminnan kenttää monella tavalla. Siitä junasta ei voi jäädä, jos aikoo pärjätä kilpailussa vielä lähitulevaisuudessakin. Lue tästä Sam Hurleyn artikkelista monista jo nyt käytössä olevista käytännön tekoäly-sovellutuksista. Mukana on listattu myös lukuisia ohjelmistoja, joista voit poimia omaan liiketoimintaasi sopivimmat.
https://www.digitalcurrent.com/digital-marketing/e-commerce-use-ai/
Jeremy Knauff / Search Engine Journal
Sivujen latausnopeus on verkkokaupan myynnin kannalta erittäin tärkeä tekijä. Ja sen merkitys on viime vuosina vain kasvanut. Jos sivujen latausnopeus on kolme sekuntia tai kauemmin, konversiotaso laskee jo tuntuvasti. Samoin Google rankaisee hitaasti latautuvia sivustoja hakukonenäkyvyydessä. Eli hitaat sivut saavat myös vähemmän kävijöitä sivuille. Tässä artikkelissa on hyvät käytännön vinkit sivuston latausnopeuden kasvattamiseksi.
https://www.searchenginejournal.com/improve-page-speed-traffic-conversions/219581/
Maddy Osman / Search Engine Journal
Google Analytics on jokaisen verkkokauppiaan ja eCommerce Managerin perustyökalu. Mutta tiedätkö mitä sieltä kannattaa seurata?
Mariame Bakkouri / JeffBullas.com
Sisältömarkkinointi on nyt markkinointitrendien kuuminta kärkeä. Jos omat resurssit ei riitä, niin kannattaako sisältömarkkinointia ulkoistaa freelancerille vai viestintätoimistolle? Tässä artikkelissa pohditaan näiden vaihtoehtojen hyviä ja huonoja puolia.
http://www.jeffbullas.com/content-marketing-outsourcing-agency-vs-freelancer-question/
Fomo / UseFomo.com
https://blog.usefomo.com/how-to-use-psychological-pricing-to-increase-sales/
Hinnoittelu on aina tärkeä osa mitä tahansa liiketoimintaa. Tässä artikkelissa käsitellään hinnoittelun psykologiaa ja siinä on monta hyvää vinkkiä siihen, miten hintavaikutelmaa voi muokata edullisemmaksi, vaikka hintalappu nousisi.
Angie Pascale / Interstellar
Et voi kehittää sitä mitä et mittaa. Mutta mitkä ovat verkkokaupan oikeasti tärkeimmät mittarit, joita oikeasti kannattaa seurata? (KPI = Key Performance Indicator)
http://www.gointerstellar.com/blog/6-ecommerce-analytics-kpis
Edin Sabanovic / BigCommerce
Konversiotason parantaminen on aina ajankohtaista. Tsekkaa tämä 5-osainen artikkelisarja verkkokaupan konversiotason kasvattamisesta. Jos koko setin lukeminen ei juuri nyt nappaa, niin lue ainakin osa 4: How to Improve Ecommerce Conversion Right Now
Matt Janaway / Core DNA
Lisää vinkkejä verkkokaupan konversiotason parantamiseen ja myynnin kasvattamiseen.
https://www.coredna.com/blogs/ecommerce-growth-hacks
Verkkokaupan tuotesivujen hakukoneoptimointi. Verkkokaupan tuotesivujen hyvällä hakukonenäkyvyydellä saa verkkokauppaan runsaasti kävijöitä, jotka ovat suurella todennäköisyydellä ostoaikeissa. Siksi erityisesti tuotesivujen hakukoneoptimointiin liittyvät asiat kannattaa hoitaa kunnolla.
Mikä on konversiotaso ja miten sitä parantamalla saa lisää myyntiä? Verkkokaupan konversiotason parantamiseen hyviä käytännön vinkkejä.
Näin automatisoit sosiaalisen median julkaisut ajastamalla ne Bufferilla. Buffer tehostaa yrityksen some-markkinointia huomattavasti ja säästää aikaa.
Google hakukonenäkyvyys -opas. Lataa pdf-opas, jossa esitellään kaikki hakukonenäkyvyyteen vaikuttavat ranking-tekijät.
Onko sinulla tullut viime aikoina vastaan muita killer-hyviä verkkoliiketoimintaan liittyviä artikkeleita netissä? Postaa oma suosikkisi ao kommentteihin. Kiitos!
Välttämättömät keksit ovat tarpeellisia, jotta verkkopalvelun käyttäminen toimii oikein. Tähän kategoriaan sisltyy ainoastaan keksejä, jotka ovat tarpeellisia verkkopalvelun käyttämiseksi, eivätkä välttämättömät tiedot sisällä mitään henkilökohtaisia tietoja.