Heiluttaako korona liiketoimintaanne suuntaan tai toiseen? - eLuotsi Finland Oy

Heiluttaako korona liiketoimintaanne suuntaan tai toiseen?

Show all
Kahvitauko eLuotsin terassilla tiibetinspanieli Elmerin kanssa

Heiluttaako korona liiketoimintaanne suuntaan tai toiseen?

eLuotsin toiminta jatkuu normaalisti koronasta huolimatta. Tosin töitä on enemmän kuin pitkään aikaan. Kotitoimistolla olen tehnyt töitä jo ennen koronaa. Palaverit hoidetaan etänä.

Korona on saanut monet yritykset todella suurien haasteiden eteen. Toisaalta jotkut hyötyvät tilanteesta ja esim Amazonin verkkokaupan myynti on kasvanut todella voimakkaasti. Jos liiketoimintasi sukeltaa ja tarvitset lisää myyntiä, niin hakukonemainonta on tehokas keino saada nopeasti lisää kävijöitä sivuille. Ja vastaavasti jos oma toimialasi on juuri saanut voimakkaan nosteen, niin panostamalla juuri nyt reilusti markkinointiin voit saada maksimaaliset tulokset aikaan. Nyt kun ihmiset ovat kotona, niin verkkomyynti kasvaa monilla toimialoilla ja muutenkin nettiä ja Googlea käytetään todella paljon – tämä on hakukonemarkkinoijalle hyvää aikaa, jos vaan mainostettava toimiala ei ole kärsinyt tilanteesta.

Soita minulle numeroon 045-6723499 tai lähetä sähköpostia vesa@eluotsi.fi, niin katsotaan miten voisin auttaa juuri teidän yritystänne.

Minä olen tehnyt jo ennen koronaakin jo viimeisen puolisentoista vuoden ajan töitä kotitoimistolta käsin, joten omaan tekemiseeni korona ei ole vaikuttanut. Täällä Oriveden perukoilla on hyvä olla eristyksissä.

 

Kahvitauko eLuotsin terassilla tiibetinspanieli Elmerin kanssa

Kuva: Kahvitauko eLuotsin terassilla toimistokoira Elmerin (tiibetinspanieli) kanssa.

 

PS. Jos tilanteesta huolimatta taskut pursuaa ylimääräistä rahaa, niin nyt olis viimeisenpäälle hieno merenrantatalo myynnissä Helsingissä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *