Hakukoneoptimointi-palvelut, Tampere | eLuotsi Finland Oy

Tamperelainen eLuotsi tarjoaa hakukoneoptimointi-palveluita: hakukoneoptimoinnin ulkoistaminen, hakukoneoptimointi-koulutukset, SEO-mentorointi ja konsultointipalvelut.

Haluatko enemmän vierailijoita nettisivuillesi?

Todennäköisesti jo nyt huomattava osa verkkosivustosi kävijäliikenteestä tulee hakukoneiden orgaanisten hakutulosten kautta. Hakukoneoptimointia tekemällä sivustosi saadaan nostettua hakutuloksissa hyville sijoituksille yhä useammilla hakusanoilla. Hakukonenäkyvyyden parantuessa kävijämäärää saadaan kasvatettua tuntuvasti. Parhaimmillaan kävijämäärä voidaan jopa moninkertaistaa, ja sehän vaikuttaa tottakai vastaavasti yrityksesi tekemään myyntiin. Kuulostaako hyvältä? Sitä se onkin! Hakukoneoptimointi on monien yritysten markkinointibudjetin parhaiten tuottava työkalu.

Hakukoneoptimointi-koulutukset

Järjestän myös hakukoneoptimointi-koulutuksia, joiden sisältö on tyypillisesti räätälöity yleensä asiakasyrityksen tarpeiden mukaisesti. Vaikka hakukoneoptimoinnin ulkoistaisi ulkoiselle yritykselle, on silti verkkosivuston ylläpitämiseen osallistuvien työntekijöiden syytä tuntea vähintään hakukoneoptimoinnin perusperiaatteet, jotta he osaavat esimerkiksi uusia sisältöjä sivuille syöttäessään ottaa huomioon hakukoneoptimointiin liittyvät asiat.

Paljonko hakukoneoptimointi maksaa?

Tarjoamani hakukoneoptimointipalvelu räätälöidään aina asiakkaan toiveiden, tarpeiden ja budjetin mukaisesti. Pienelläkin budjetilla voidaan lähteä pienin askelin tekemään asioita ja isommalla budjetilla taas saadaan nopeammin ja isompia tuloksia.

Yhteistyö alkaa nykytilanteen kartoituksella

Hakukoneoptimointiyhteistyö alkaa minulla aina hakukoneoptimoinnin nykytilanteen kartoituksella, eli toisin sanoen sivuston SEO-analyysillä. Projektin yhteydessä myös teen hakusana-analyysin, ensimmäiset käytännön toimenpiteet ja suunnitelman jatkotoimenpiteistä. Projektin tuotoksena asiakas saa kattavan raportin verkkokaupan/verkkosivuston kehityskohteista - erityisesti hakukoneoptimoinnin näkökulmasta. Minulla tietysti on pitkän verkkoliiketoiminnan työkokemukseni puolesta monipuolista näkemystä muistakin asioista ja tottakai annan palautetta myös muista vastaan tulevista kehityskohteista.

Opastan asiakkaitani yhteistyön kuluessa heitä koskettavista hakukoneoptimointiin liittyvissä asioissa. Osa asioista on joka tapauksessa aina sellaisia, että asiakkaankin on syytä olla niistä tietoinen, jotta osaa ottaa asiat huomioon omassa toiminnassaan. Haluan auttaa verkkokauppiaita ja muita asiakkaitani myös itse tekemään hakukoneoptimointia ja ottamaan verkkosivuston kehittämisessä huomioon hakukonenäkyvyyteen liittyvät seikat.

Sisältömarkkinointi ja SoMen haltuunotto

Sisältömarkkinointi ja sosiaalinen media ovat tiiviisti kytköksissä hakukoneoptimointiin. Jos et vielä ole hoitanut yrityksesi SoMe-kanavia kuntoon, niin voin tarvittaessa auttaa sen suunnittelussa, että mitkä ovat yrityksellesi sopivimmat some-kanavat ja miten niitä kannattaisi alkaa hyödyntää. Tehdään suunnitelma sekä sosiaalisen median haltuunotosta, että sisältömarkkinoinnista - minkälaista sisältöä aletaan tuottamaan ja millä aikataululla. Sisältömarkkinointi, sosiaalisen median hyödyntämistavat, ja hakukoneoptimointi kannattaa tietyiltä osin suunnitella ja toteuttaa yhtä aikaa.

Kuukausittainen optimointi

Kuukausittain tehtävä optimointi pitää sisällään mm sisällön optimointia, linkitysten keräämistä, sisällöntuotannon suunnittelua ja asiakkaan konsultointia sen suhteen, että mitä asiakkaan kannattaisi tehdä – liittyen sellaisiin asioihin, joita en itse pysty tekemään. Palveluni ei keskity kuitenkaan pelkästään SEO-asioihin, vaan sisältää myös verkkokaupan käytettävyyden analysointia ja ideointia siihen, että miten verkkokaupan konversiotasoa voisi parantaa. Verkkokauppias voi hyödyntää palvelua myös muuhun minulta saatavaan konsultaatioon. Eli saman yhteistyön puitteissa voin tarvittaessa konsultoida hyvin monipuolisesti muihinkin verkkokauppaliiketoiminnan kehittämiseen liittyviin asioihin liittyen. Raportoin kuukausittain asiakkaalle, että mitä asioita olen hakukonenäkyvyyden parantamiseksi tehnyt.

Miksi juuri eLuotsi?

Kun ostat hakukoneoptimointia eLuotsista, voit olla varma, että palvelua ei tuota normaalitason hakukoneoptoiminti-osaaja, joka ”on vaan töissä täällä”, vaan palvelun tuottaa aina yrittäjä, Vesa Nippala, joka on kokenut verkkokauppaliiketoiminnan moniosaaja: sarjayrittäjä, entinen verkkokauppias, entinen ProsperCartin toimitusjohtaja, nykyisin verkkokauppakonsultti ja hakukoneoptimoija. Vesa on kolminkertaistanut aikanaan oman verkkokauppansa liikevaihdon hakukoneoptimoimalla. Vesa on myös pidetty hakukoneoptimoinnin kouluttaja, joka on myös kirjoittanut useita oppaita hakukoneoptimoinnista.

Lue täältä lisää Vesa Nippalan osaamisesta ja työkokemuksesta
Haluatko lukea lisää hakukoneoptimoinnista? Lataa täältä maksutta paljon kiitosta saanut Hakukoneoptimointi-opas! Oppaassa kerrotaan kattavasti mitkä eri tekijät vaikuttavat sivujen hakukonenäkyvyyteen.
hakukoneoptimointi-opas; eLuotsin eKirja

Mitä on hakukoneoptimointi?

Hakukoneoptimointi on sellaisten asioiden tekemistä, joiden tavoitteena on saada verkkosivusto näkymään korkeammilla sijoituksilla hakukoneiden hakutulossivujen orgaanisissa hakutuloksissa. Lue täältä tarkemmin, mitä on hakukoneoptimointi.


Referenssi:

Oscar Software Oy

“eLuotsin Vesa Nippala tekee meille nettisivujen hakukoneoptimointia alihankintana ja on sen lisäksi tuonut paljon tärkeää näkemystä nettisivustojen kokonaisvaltaiseen kehitykseen. Olemme erittäin tyytyväisiä Vesan osaamiseen ja hänen liiketoimintamme kehittämiseksi tekemänsä työn tuloksiin.”

Jarno Lahtinen, Oscar Software Oy

Jarno Lahtinen, Oscar Software Oy