Referenssit | eLuotsi Finland Oy

Referenssit

 
Tässä muutamien eLuotsin asiakkaiden kokemuksia eLuotsin tuottamista palveluista (hakukoneoptimointi, verkkosivuston analyysit, verkkokauppakonsultointi jne).
 

Kerkko Penttilä, Otoplug Oy

"Vesa Nippala on tehnyt meille hakukoneoptimointia kustannustehokkaasti ja todella hyvin tuloksin. Sivujen kävijämäärä on yli kaksinkertaistunut, joka on tukenut hyvin liiketoimintamme kasvattamista. Suosittelen lämpimästi eLuotsin palveluita."
Otoplug on 1983 perustettu tamperelainen yritys, erikoisalanaan korkealaatuiset korva-, nenä-, ja kurkkutautien tuotteet. Otoplugin asiakkaita ovat mm. sairaalat, terveys-, ja lääkärikeskukset sekä muut terveydenhuollon ammattilaiset. Otoplugilla on verkkokauppa myös kuluttajille, josta voi tilata mm kasvomaskeja. eLuotsi on tehnyt hakukoneoptimointia Otoplugin Otoplug.fi ja Trakeostomia.info -sivustoille.
 
Otoplug Oy - logo
 

Kimi Koivumäki, Luurinetti.fi

"eLuotsin Vesa aloitti tekemään meille hakukoneoptimointia puolisen vuotta sitten. Perusasiat piti olla jo aiemmin kunnossa, mutta Vesa löysi heti monia asioita, jotka olivat tekemättä. Puolessa vuodessa on tapahtunut suuria harppauksia Google-näkyvyydessä ja Vesan tekemä työ näkyy lisääntyneenä liikenteenä sivuille.

eLuotsin uusi palvelu, hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto, ollaan otettu vastaan ja ensimmäiset uudet sisällöt on jo saatu sivuille. Kun sivuille on saatu enemmän sisältöä, myös Googlen haut ovat lisääntyneet. Tarkoituksena on jatkossakin tuottaa eLuotsin avulla mielenkiintoista sisältöä sivuille kuukausittain."

Luurinetin verkkokaupasta saa matkapuhelimet ja puhelintarvikkeet, kuten suojakuoret ja suojakalvot nopealla toimituksella. Lisäksi Luurinetissä on laaja valikoima mm kuulokkeita, kaiuttimia ja älykelloja sekä aktiivisuusrannekkeita. Luurinetillä on myös erillinen Omakuori.fi -verkkokauppa, josta voi tilata puhelimeen kuoret omalla kuvalla.

 
Luurinetti.fi

Jukka Laine, Ojakadun mainostoimisto

”Teemme yhteistyötä hakukoneoptimoinissa ja sisällöntuotannossa eLuotsin Vesa Nippalan kanssa. Yhteistyö Vesan kanssa on erittäin toimivaa. Voimme luottaa siihen, että hakukoneoptimoinnin osaaminen on Vesalla Suomen huippuluokkaa. Vesa varmistaa sen että pääsemme kiitettäviin tuloksiin aina sovitussa aikataulussa.”
eLuotsi tekee tiivistä yhteistyötä Ojakadun Mainostoimiston kanssa, joka on tamperelainen perheyritys. Jukka Laine on digitaalisen markkinoinnin ja myynnin moniosaaja, jolle on kertynyt kokemusta alalta jo yli 20 vuotta. Jukalla on hyvä käytännönläheinen tapa auttaa asiakkaita ostamaan oikeanlaiset ratkaisut digimainontaan ja mm ulkomainontaan. Jukka on myös Google-markkinoinnin konkari. Huipputyyppi ja seisoo sanojensa takana. Luotettavaa palvelua. Suosittelen ja teemme jatkossakin yhteistyötä Jukan kanssa.
 
Ojakadun Mainostoimiston logo

Jarno Lahtinen, Oscar Software Oy

“eLuotsin Vesa Nippala tekee meille nettisivujen hakukoneoptimointia alihankintana ja on sen lisäksi tuonut paljon tärkeää näkemystä nettisivustojen kokonaisvaltaiseen kehitykseen. Olemme erittäin tyytyväisiä Vesan osaamiseen ja hänen liiketoimintamme kehittämiseksi tekemänsä työn tuloksiin.”
Oscar Software on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut yritys. Oscar tunnetaan erityisesti toiminnanohjausjärjestelmistä ja verkkokaupparatkaisuista, mutta sen palveluvalikoimaan kuuluu myös mm taloushallintopalvelut ja monipuoliset tukipalvelut yrityksille. Oscar työllistää yhteensä noin 140 henkilöä päätoimipaikassaan Tampereella sekä sivutoimipisteissä Espoossa, Raisiossa, Helsingissä, Kotkassa ja Mikkelissä.
 
Oscar Software Oy Logo
 

Nona Grehn, Schiedel Savuhormistot Oy

"I've had the pleasure to work with Vesa during an SEO kick-start project, and he has been invaluable member of the team. Not only did he provide the know-how, he also taught us to understand how to further improve our website ourselves. His input was way more than we expected, as he also helped us to organise and move the whole project forward. I can recommend Vesa to any web related project I can think of, and I would be happy to work with Vesa again."
Schiedel on Euroopan johtava savupiippuvalmistaja ja toimittaja, jolla on jo 70 vuoden kokemus markkinoilta. Schiedel on markkinajohtaja myös ilmakanavaratkaisuilla varustetuissa integroiduissa tulisijoissa sekä ilmanvaihtojärjestelmissä.
 
Schiedel Savuhormistot Oy

Jukka Partanen, MPrengas.fi

"Nopea yhteydenotto heti seuraavana arkipäivänä. Kävimme puhelimessa sivuston kehittämisestä suunnitelmaa ja päädyttiin tekemään sivuston analyysi. Analyysi oli erittäin selkeä, monipuolinen ja helppo luettava, etenkin kun ottaa huomioon, ettei itsellä ole mitään alan koulutusta. Paljon kehitettäviä kohteita löytyi ja niitä oli helppo alkaa korjata selkeiden ohjeiden avulla. Puhelimitse vielä käytiin myöhemmin yli tunti analyysiä läpi, jotta olin varmasti ymmärtänyt sen oikein. Uskallan kyllä suositella tätä muillekin!"
MPrengas.fi on pieni verkkokauppayritys Keminmaalta. MPrengas-verkkokaupassa myydään mm moottoripyörän renkaita, laadukkaita moottoripyöräilyvarusteita ja auton renkaatkin saa sieltä kätevästi tilattua kotiovelle toimitettuna.
 
MPrengas logo

Kehitetäänkö seuraavaksi teidän hakukonenäkyvyyttä?

Mitä jos tehtäis nyt sillä tavalla, että alan hakukoneoptimoimaan/hakukonemarkkinoimaan teidän nettisivuja? Kasvatellaan teidän myyntiä jne.
Haluatko kuulla lisää? Lähetä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin palaan pian asiaan!