Referenssit - eLuotsi Finland Oy

Referenssit

 
Tässä muutamien eLuotsin asiakkaiden kokemuksia eLuotsin tuottamista palveluista (hakukoneoptimointi, verkkosivuston analyysit, verkkokauppakonsultointi jne).
 

Henna Ylinen, Huonekaluliike Tuppu-Kaluste

"Olemme tehneet Vesa Nippalan kanssa nyt jo jonkin aikaa yhteistyötä hakukoneoptimointiin liittyen, ja olen erittäin tyytyväinen yhteistyön tuloksiin. Vesan ammattitaitoisen ja tehokkaan työskentelyn ansiosta verkkokaupan orgaaninen liikenne on kasvanut merkittävästi ja useita verkkokaupan epäkohtia on saatu korjattua. Joinain kuukausina liikenne orgaanisen haun kautta on kasvanut jopa 90 %. Yhteistyön ansiosta olen päässyt keskittymään paremmin itse liiketoimintaan, kun olen voinut luottaa Vesan toimintaan ja siihen, että saan kuukausittain selkeät ja kattavat raportit tapahtuneesta edistyksestä. Voin siis hyvillä mielin suositella yhteistyötä Vesan ja eLuotsin kanssa."
Tuppu-Kaluste on huonekaluliike, jonka verkkokaupasta löytyy laaja valikoima huonekaluja ja mattoja - edullisin hinnoin ja nopeilla toimitusajoilla. Tuppu-Kalusteella on myös myymälä Kauhajoella.
 
Huonekaluliike Tuppu-Kaluste

Kerkko Penttilä, Otoplug Oy

"Vesa Nippala on tehnyt meille hakukoneoptimointia kustannustehokkaasti ja todella hyvin tuloksin. Sivujen kävijämäärä on yli kaksinkertaistunut, joka on tukenut hyvin liiketoimintamme kasvattamista. Suosittelen lämpimästi eLuotsin palveluita."
Otoplug on 1983 perustettu tamperelainen yritys, erikoisalanaan korkealaatuiset korva-, nenä-, ja kurkkutautien tuotteet. Otoplugin asiakkaita ovat mm. sairaalat, terveys-, ja lääkärikeskukset sekä muut terveydenhuollon ammattilaiset. Otoplugilla on verkkokauppa myös kuluttajille. eLuotsi on tehnyt hakukoneoptimointia Otoplugin Otoplug.fi ja Trakeostomia.info -sivustoille.
 
Otoplug Oy - logo

Joona Ranua, Suojaapuhelin.fi

"Vesa Nippalan kanssa asiointi on helppo ja suunnitelmallista. Tietää tarkasti mitä kannattaa tehdä, ja osaa priorisoida tehtävät järkevästi. Lisäksi arvostan paljon hyvin läpinäkyvää laskutusta, joka on tällä alalla harvinaista. Yhteydenpito on helppoa, ja vastaukset saa nopeasti. Suosittelen lämpimästi muille."
Suojaapuhelin.fi verkkokaupassa on laaja valikoima puhelinten suojakuoria, panssarilaseja ja muita matkapuhelintarvikkeita, kuten laturit ja PopSocketit. Suojaapuhelin.fi tunnetaan edullisista hinnoista ja nopeista toimitusajoista.
 
suojaapuhelin logo
 

Kimi Koivumäki, Luurinetti.fi

"eLuotsin Vesa aloitti tekemään meille hakukoneoptimointia puolisen vuotta sitten. Perusasiat piti olla jo aiemmin kunnossa, mutta Vesa löysi heti monia asioita, jotka olivat tekemättä. Puolessa vuodessa on tapahtunut suuria harppauksia Google-näkyvyydessä ja Vesan tekemä työ näkyy lisääntyneenä liikenteenä sivuille.

eLuotsin uusi palvelu, hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto, ollaan otettu vastaan ja ensimmäiset uudet sisällöt on jo saatu sivuille. Kun sivuille on saatu enemmän sisältöä, myös Googlen haut ovat lisääntyneet. Tarkoituksena on jatkossakin tuottaa eLuotsin avulla mielenkiintoista sisältöä sivuille kuukausittain."

Luurinetin verkkokaupasta saa matkapuhelimet ja puhelintarvikkeet, kuten suojakuoret ja suojakalvot nopealla toimituksella. Lisäksi Luurinetissä on laaja valikoima mm kuulokkeita, kaiuttimia ja älykelloja sekä aktiivisuusrannekkeita. Luurinetillä on myös erillinen Omakuori.fi -verkkokauppa, josta voi tilata puhelimeen kuoret omalla kuvalla.

 
Luurinetti.fi

Petri Leisio, Suodatinmestarit Oy

"Kun Nippalan Vesa eLuotsista alkoi tekemään meille hakukoneoptimointia, on tuloksista havaittavissa kuukausittain, että eteenpäin mennään ja lujaa. Se on mielestäni tärkeää ja sitä arvostan. Vesan tapa toimia on luotettavaa, järjestelmällistä ja asiantuntevaa. Olen erittäin tyytyväinen yhteistyöhön eLuotsin kanssa. Suosittelen lämpimästi."

Ilmanvaihdon suodattimien verkkokauppa Suodatinmestarit Kangasalta luottaa hakukoneoptimoinnissa eLuotsin palveluihin, asiantuntemukseen ja järjestelmälliseen tekemiseen. Ja tuloksia syntyy! Suodatinmestareiden tuotevalikoimasta löytyy iv-suodattimet käytännössä kaikkiin ilmanvaihdon koneisiin niin kotitalouksille, taloyhtiöille kuin teollisuuteenkin, kuten esimerkiksi: Vallox, Ilto, Enervent ja Swegon Casa. Suodatinmestarit tarjoaa kaikille tuotteilleen 100% tyytyväisyystakuun. Suodatinmestareiden verkkokauppa tunnetaan edullisista hinnoista ja nopeista toimitusajoista.

 
suodatinmestarit-logo

Kimmo Karjalainen, Kuusnelonen Oy

"Vesa Nippala on ollut kanssamme pitkän 2 vuoden projektimme alusta asti konsultoimassa yrityksellemme uutta pitkälle räätälöityä verkkokauppaa. Hänen osaamisensa ja kokemuksensa on osoittautunut hyvin arvokkaaksi.

Verkkokauppamme valmistuttua Vesa aloitti hakukoneoptimoinnin tukemaan ja vahvistamaan verkkokauppamme näkyvyyttä ja jo lyhyen ajan kuluessa olemme saaneet nähdä voimakasta orgaanisen liikenteen kasvua kaupassamme. Hänen raportointinsa on erittäin informatiivista ja hän osaa pureutua oleellisiin ja tärkeisiin asioihin kussakin tilanteessa. Suosittelemme lämpimästi eLuotsin henkilökohtaista ja laadukasta palvelua."

Mainoslahjojen ja liikelahjojen verkkokauppa Kuusnelonen.fi myy mainoslahjatuotteet erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Lukuisiin suosittuihin tuotteisiin Kuusnelonen antaa Suomen Paras Hinta -takuun! Kuusnelosen monipuolisesta valikoimasta löytyy omalla painatuksella mm mainostekstiilit, mainoskynät, sekä paperikassit ja kangaskassit. Kannattaa käydä tutustumassa koko valikoimaan, koska Kuusnelosesta mainoslahjat saa oikeasti tosi hyvään hintaan.

Tamperelainen perheyritys tarjoaa joustavan ja nopean palvelun. Jos on kiire saada mainoslahjat vaikka viime tipassa messuille, niin Kuusneloselta löytyy valikoima pikatoimitus-tuotteita, jotka saa painettuna jopa 1-2 viikossa perille. Lue artikkeli mainoslahjojen merkityksestä.

 
Kuusnelonen