eLuotsin palvelut: SEO, SEM, sisällöntuotanto ja verkkokauppakonsultointi

Tarvitseeko verkkokauppasi luotsausapua kohti entistä suurempia myyntejä?

Olen Vesa Nippala, hakukoneoptimoinnin ja verkkoliiketoiminnan moniosaaja Tampereen kupeesta Orivedeltä. Olen entinen verkkokauppias ja edellinen yritykseni oli ProsperCart Oy, joka kehitti ProsperCart-nimisen verkkokauppaohjelmiston. Olen viimeisen reilun kahdenkymmenen vuoden aikana ollut kehittämässä yli kahdensadan suomalaisen yrityksen verkkoliiketoimintaa.

Tutustu alta palveluvalikoimaani. Olisinko minä sinun yrityksellesi sopiva kumppani, joka auttaa bisnestäsi menestymään verkossa yhä paremmin?

Hakukoneoptimointi

Erikoisalaani on hakukoneoptimointi. Voit ulkoistaa verkkosivustosi hakukoneoptimoimisen minulle, tai jos jos haluat itse hoitaa verkkokauppasi hakukoneoptimoinnin, niin pääset huomattavasti nopeammin alkuun, jos koulutan sinulle miten hakukoneoptimointia tehdään. Sen jälkeen voin konsultaatioluonteisesti olla vierelläkulkijana sparraamassa, mentoroimassa ja valmentamassa hakukoneoptimoinnin tekemistäsi, jotta varmistutaan siitä, etttä pääset hyvään vauhtiin ja alat tekemään oikeita asioita oikealla tavalla. Lue lisää hakukoneoptimointi-palvelusta

Sisällöntuotanto

Teemme laadukasta dataan perustuvaa hakukoneoptimoitua sisällöntuotantoa ja sisältömarkkinointia. Lue lisää:

Sisältömarkkinointi ja hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto

Google Ads - Hakukonemainonta

Ulkoista hakusanamainonta minulle. Minä laskutan vain tehdystä työstä! En laskuta tyhjästä! Jos olet kyllästynyt kiinteisiin kuukausimaksuihin ilman, että saat rahoille vastinetta, niin ota yhteyttä. Hakukoneoptimoinnin ja hakusanamainonnan ulkoistaminen samalle tekijälle tuo monia synergioita. Google Ads (ent AdWords) -mainonta sujuu minulta erittäin hyvin ja olen päässyt monissa kampanjoissani todella alhaisiin klikkihintoihin. Tarvittaessa voin hoitaa hakusanamainonnat myös muihin hakukoneisiin (kuten Bing ja Yahoo) ja YouTube-mainoksetkin hoituvat. Lue lisää Google Ads -mainonnasta ja siitä millaiset periaatteet minulla on palvelun tuottamisessa.

Verkkokauppakonsultaatio

Oletko perustamassa verkkokauppaa tai kehittämässä olemassaolevan verkkokaupan liiketoimintaa? Asioita olisi hyvä pohtia verkkokauppaliiketoiminnan asiantuntijan kanssa, jotta alat varmasti tekemään alusta lähtien oikeita asioita oikealla tavalla. Anna minun auttaa. Kokemusta on

eCommerce-mentori

Oletko perustamassa verkkokauppaa, mutta sähköinen liiketoiminta on sinulle ihan uusi maailma? Tarvitset vierelläkulkijan, mentorin, joka auttaa sinua kaikessa tarpeellisessa, neuvoo tekemään oikeita asioita ja valmentaa sinua oppimaan uutta. Jos haluat verkkokauppasi menestyvän, sinun täytyy hallita verkkoliiketoiminta. Jos et vielä hallitse, tarvitset mentorin. Minulla on harvinaisen laaja-alainen osaaminen verkkoliiketoiminnasta. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Hallitustyöskentely

Jos yrityksenne etsii verkkokauppaliiketoiminnan asiantuntijaa mukaan yrityksen hallitukseen tai muuten vaan neuvonantajaksi, niin kannattaa ottaa yhteyttä. Olen kiinnostunut kuulemaan tarkemmin yrityksestänne ja kerron mieluusti tarkemmin itsestäni. Olen käynyt Hyväksytty Hallituksen Jäsen -koulutuksen ja olen toiminut ProsperCart Oy:n hallituksen puheenjohtajana. Tiivistelmän urastani voit lukea täältä.

Google Ads-mainonnan auditointi

Google Ads (ent. AdWords) -mainontaa tehdään nykyään tosi monella tavalla. Tosi hyvin ja tosi huonosti. Palveluiden hinnoittelumalleissa on tosi paljon eroavaisuuksia, eikä hinta korreloi läheskään aina saatujen tulosten tai tehdyn työmäärän kanssa. Jos sinulla ei ole mitään käsitystä, että mitä se firma puuhailee, jolle maksat joka kuukausi Google-mainonnasta, niin tilaa minulta Google Ads-mainonnan auditointi. Selvitän, että saatko rahoillesi vastinetta. Voi olla, että he saavat minulta vain kehuja tai joitakin uusia ideoita kampanjan kehittämiseksi. Voi myös olla, että he saavat pelkkiä risuja ja päädyt auditoinnin seurauksena vaihtamaan kumppaniasi. Pienellä työllä saan joka tapauksessa varmistettua selustasi, jos et itse tunne Google Ads-mainonnan mahdollisuuksia.

WordPress-sivustojen toteutus

Teen jonkun verran myös kotisivuja. Toteutuksissa myös SEO-asiat lunnollisesti otetaan alusta lähtien hyvin haltuun. Pari esimerkkiä toteuttamistani WP-sivustoista: BikeStuff.fi Punttis.com Mobiilisanomat.fi
Lue lisää: WordPress-kotisivut yritykselle

SEO-analyysi

SEO-analyysi antaa hyvän lähtökohdan hakukoneoptimoinnin tekemiselle. Kun optimointia aletaan monipuolisen kartoituksen jälkeen tehdä kriittisimmistä asioista lähtien, saadaan nopeasti tuloksia aikaan.
Lue lisää SEO-analyysistä

Verkkokaupan sivustoanalyysi

Tilaa eLuotsin erityisasiantuntijan tekemä monipuolinen sivustoanalyysi verkkokauppasi nykytilanteesta, niin saat arvokkaita uusia ideoita liiketoiminnan kehittämiseksi.
Lue täältä tarkemmat tiedot sivustoanalyysistä.

Koulutukset

Vesa Nippala on pidetty hakukoneoptimoinnin ja verkkokauppaliiketoiminnan kouluttaja. Valitse joko valmis koulutuspaketti tai täysin yrityksesi tarpeiden mukaan räätälöity konsultoiva koulutus. Lue lisää hakukoneoptimointi-koulutuksista Lue lisää muista koulutuksista

Sosiaalisen median markkinointi

Voin auttaa luomaan yrityksellesi sosiaalisen median markkinointisuunnitelman. Mietitään yhdessä, että mitkä kanavat otetaan haltuun ja millä tavalla. Samassa yhteydessä kannattaa luoda myös sisältömarkkinoinnin suunnitelma, koska sisältömarkkinointi kulkee tiiviisti käsi kädessä hakukoneoptimoinnin ja sosiaalisen median markkinoinnin kanssa.

Markkinointiautomaatio

Joko yrityksessäsi hyödynnetään markkinointiautomaatiota? Jos ei vielä, niin nyt olisi aika. Autan suunnittelussa ja toteutuksessa.

Verkkokauppaprojektien projektinhallinta

Tarvitsetko puolueettoman verkkokauppaliiketoiminnan osaajan ja ohjelmistoalan osaajan, joka luotsaisi verkkokauppasi kehittämisprojektia? Onnistuu! Voin olla mukana ihan liiketoimintasuunnitelman tekemisestä lähtien tai sitten toimia esimerkiksi vain verkkokauppiaan puolelta projektipäällikkönä ja asiantuntijana kehityshankkeessa, jonka toteutus voidaan hoitaa joko minun kontaktieni kautta tai hankkia jostain toisesta yrityksestä. Ota yhteyttä, niin jutellaan tarkemmin!