Lasten24.fi verkkokauppiaan kokemuksia eLuotsin hakukoneoptimointipalveluista - eLuotsi Finland Oy

Lasten24.fi verkkokauppiaan kokemuksia eLuotsin hakukoneoptimointipalveluista

Show all
Ryhmä Hau Lelut

Ryhmä Hau LelutLasten24.fi on leluverkkokauppa, josta löytyy lahjat lasten lempihahmojen teemalla. Kaupassa on mm Suomen paras Ryhmä Hau lelujen tuotevalikoima. Lasten24-verkkokaupan suosituimpia tuoteryhmiä ovat Ryhmä Hau, Pipsa Possu, sekä Schleich lelut. Lasten24 (Nomita Oy) on luotettava ja reilu Nurmijärveläinen pienyritys, jossa lelukauppiaana toimii Timo Kopra. Verkkokaupalle on elintärkeää hyvä Google-näkyvyys, joten Lasten24 päätyi teettämään hakukoneoptimoinnin eLuotsilla.

Mistä syistä päädyitte ostamaan hakukoneoptimointia juuri eLuotsista?

Verkkokauppaohjelmiston tekijät suosittelivat eLuotsia ja Google hakutulokset kertovat myös kuka on alan asiantuntija. Itselläni on mahdotonta pysyä ajan tasalla hakukoneiden algoritmien muutoksista. Kun luin läpi Vesa Nippalan mainion Hakukoneoptimointi-oppaan, huomasin miten laaja sekä perehtymistä vaativa osaamisalue on kyseessä.

Minkälaisia asioita yhteistyön aikana eLuotsi on tehnyt tähän mennessä?

Hyvä tapa on ollut aloittaa hakusanatutkimuksella ja sivuston analysoinnilla. Kehittämiskohteita löytyi mukavasti ja niitä on ratkottu yhdessä tärkeysjärjestyksessä.

Miten yhteistyö on sujunut, oletko ollut tyytyväinen palveluun?

Palvelu on ollut hyvää ja Vesan on tavoittanut aina kun on ollut tarpeen. Asiat on selitetty selvästi, niin että ei tarvitse itse osata alan slangia.

Suositteletko palvelua myös muille?

Suosittelen Vesan palveluita varsinkin pienyrityksille, joiden ei ole järkevää opiskella hakukoneiden koko ajan muuttuvia ominaisuuksia ja hankkia arvokkaita analysointiohjelmia.

Timo Kopra, yrittäjä, Nomita Oy.

Lasten24.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.