Mediatiedottaminen

Lehdistötiedotteiden lähettäminen

Mediatiedottaminen eli lehdistötiedotteen lähettäminen on yksi keskeisistä keinoista, joilla organisaatiot voivat viestiä uutisensa ja saavutuksensa suoraan mediaan ja sitä kautta laajemmalle yleisölle. Tiedote on kirjallinen esitys, joka on suunnattu toimittajille ja muille media-alan ammattilaisille. Sen tarkoituksena on tarjota riittävästi tietoa ja kiinnostavia näkökulmia, jotta media päättäisi uutisoida aiheesta.

Mediatiedottamisen hyötyjä:
- Tavoittavuus: Lehdistötiedote voi saavuttaa laajan yleisön nopeasti, kun media päättää julkaista tiedon omien kanaviensa kautta.
- Kustannustehokkuus: Tiedottaminen on suhteellisen edullinen tapa saavuttaa suuri määrä ihmisiä, verrattuna esimerkiksi mainoskampanjoihin.
- Uskottavuus: Uutisointi kolmannen osapuolen, kuten lehdistön kautta, voi lisätä viestin uskottavuutta ja parantaa organisaation tai tuotteen julkisuuskuvaa.
- SEO-hyödyt: Verkossa julkaistut lehdistötiedotteet voivat parantaa yrityksen verkkosivujen näkyvyyttä hakukoneissa, kun niitä siteerataan muilla sivustoilla.

Mediatiedottaminen on siis tehokas työkalu viestintästrategiassa, joka auttaa organisaatioita rakentamaan ja ylläpitämään suhteita mediaan sekä tavoittamaan kohderyhmiä tehokkaasti.

Kysy lisää mediatiedottamisesta:

Soita 045-6723499 tai laita sähköpostia vesa@eluotsi.fi

Strategista hakukoneoptimointia ja näkyvyyden kasvatusta

Teen strategista hakukoneoptimointia ja siihen liittyviä asioita tähdäten asiakasyrityksen myynnin kasvuun. Apuna tiimissäni on tarvittaessa 2 työntekijää, jotka tekevät suorittavia työtehtäviä, kuten sisällöntuotantoa.
Decorative shape icon

Hakukoneoptimointi

Sivustosi hakukoneoptimointi pitää tehdä paremmin kuin kilpailijasi tekevät sen. Meillä on huippuosaaminen, parhaat työkalut ja toimivat metodit.

01

Hakukonemainonta

Hakukonenäkyvyyttä voidaan parantaa hakukoneoptimoinnin lisäksi myös maksetulla Google-mainonnalla.
Lue miten me teemme sen paremmin kuin moni muu.
Decorative shape icon

02

Decorative shape icon

Sisällöntuotanto

Teemme tekälyavusteisesti datalähtöistä hakukoneoptimoitua sisällöntuotantoa - kustannustehokasta hyvin rankkautuvaa sisältöä laadusta tinkimättä.

03

Linkkien hankinta

Linkkien hankinta on yksi keskeinen hakukoneoptimoinnin osa-alue, jonka moni jättää tekemättä tai tekee sitä väärin. Me hoidamme myös sen kunnolla, oikein, läpinäkyvästi ja siten, että se tuo tuloksia.
Decorative shape icon

04

Osaamista

Tekemistä  

Ota yhteyttä

Tuloksia