Natiivimainonta

Natiivimainonta eli sisältömarkkinointi

Natiivimainonta on mainosmuoto, joka on suunniteltu sulautumaan saumattomasti julkaisualustan muuhun sisältöön, mikä tekee siitä vähemmän tunkeilevan ja usein käyttäjäystävällisemmän. Tämä mainonnan tyyppi näyttää usein samanlaiselta kuin itse mediaympäristön tuottama aineisto, esimerkiksi artikkelit tai blogipostaukset. eLuotsilla on laaja yhteistyöverkosto erilaisten julkaisijoiden kanssa ja joka asiakkalle suunnitellaan asiakasryhmän ja budjetin mukainen vuosisuunnitelma, jonka mukaan natiivimainontaa aletaan tekemään.

Natiivimainonnan hyötyjä ovat muun muassa:
- Parempi käyttäjäkokemus: Koska mainokset mukailevat luontevasti muun sisällön muotoa ja tyyliä, ne koetaan vähemmän häiritseviksi, mikä parantaa käyttäjäkokemusta.
- Korkeampi sitoutumisaste: Natiivimainokset saavat yleensä enemmän huomiota kuin perinteiset mainosbannerit, sillä ne herättävät luonnollisemmin kiinnostusta ja sitouttavat lukijaa.
- Tehokkaampi brändäys: Natiivimainonta mahdollistaa brändin esittelyn orgaanisemmassa ja uskottavammassa kontekstissa, mikä voi vahvistaa brändin luotettavuutta ja positiivista mielikuvaa.
- Suurempi vaikutus ostopäätökseen: Koska mainokset on integroitu osaksi arvokasta sisältöä, ne voivat vaikuttaa tehokkaammin kuluttajan ostopäätökseen.Natiivimainonta on siis strateginen lähestymistapa mainontaan, joka keskittyy luomaan luonnollista vuorovaikutusta kuluttajan ja brändin välille.
- Tehokas ja skaalautuva tapa rakentaa linkityksiä: eLuotsi tekee natiivimainontaa erityisesti SEO-fokuksella. Kohdennamme natiivimainonnan sellaisille sivustoille, joista saamme linkitysten avulla SEO-hyötyjä pitkässä juoksussa. Näin natiivimainonnasta saadaan tuplahyödyt.

Kysy lisää natiivimainonnasta:

Soita 045-6723499 tai laita sähköpostia vesa@eluotsi.fi

Strategista hakukoneoptimointia ja näkyvyyden kasvatusta

Teen strategista hakukoneoptimointia ja siihen liittyviä asioita tähdäten asiakasyrityksen myynnin kasvuun. Apuna tiimissäni on tarvittaessa 2 työntekijää, jotka tekevät suorittavia työtehtäviä, kuten sisällöntuotantoa.
Decorative shape icon

Hakukoneoptimointi

Sivustosi hakukoneoptimointi pitää tehdä paremmin kuin kilpailijasi tekevät sen. Meillä on huippuosaaminen, parhaat työkalut ja toimivat metodit.

01

Hakukonemainonta

Hakukonenäkyvyyttä voidaan parantaa hakukoneoptimoinnin lisäksi myös maksetulla Google-mainonnalla.
Lue miten me teemme sen paremmin kuin moni muu.
Decorative shape icon

02

Decorative shape icon

Sisällöntuotanto

Teemme tekälyavusteisesti datalähtöistä hakukoneoptimoitua sisällöntuotantoa - kustannustehokasta hyvin rankkautuvaa sisältöä laadusta tinkimättä.

03

Linkkien hankinta

Linkkien hankinta on yksi keskeinen hakukoneoptimoinnin osa-alue, jonka moni jättää tekemättä tai tekee sitä väärin. Me hoidamme myös sen kunnolla, oikein, läpinäkyvästi ja siten, että se tuo tuloksia.
Decorative shape icon

04

Osaamista

Tekemistä  

Ota yhteyttä

Tuloksia