Paras hosting-palvelu WordPress-sivustolle?

Paras hosting-palvelu WordPress-sivustolle?

Show all
parhaat wordpress-hostingpalvelut

parhaat wordpress-hostingpalvelut

Mikä on mielestäni paras hosting-palvelu, jota WordPress-sivujen tekijänä suosittelen yleensä aina kaikille asiakkailleni WordPress-sivuston alustaksi? Yleensä se on Seravon WP-palvelu. Miksi? Siitä kerron lyhyesti tässä artikkelissa. Kerron lopuksi myös lyhyesti Nettihotellin webhotellipalveluista, joka on huomattavasti edullisempi ja siten kelpo vaihtoehto sekin ihan pienen WP-sivuston hosting-ratkaisuksi.

Seravon wp-palvelu.fi -sivusto on saavuttanut upean maininnan maailman nopeimpana palveluntarjoajana. Nopeutensa lisäksi Seravon hostingpalvelu on myös tietääkseni Suomen ainoa palveluntarjoaja, joka valvoo ja ylläpitää WordPress-sivustoja vuorokauden ja vuoden ympäri.

Seravon hostingiin kuuluu päivitykset WordPressiin ja sen lisäosiin

Seravolla on monia lyömättömiä ominaisuuksia, joiden vuoksi WordPress-sivuston omistajan kannattaa valita Seravo huolehtimaan sivustonsa hosting-palveluista. Ensinnäkin sen tekemät päivitykset ovat erillisessä ympäristössä etukäteen testattuja ja niitä tehdään säännöllisesti. Turvalliset päivitykset pitävät sisällään myös WordPress-sivuston lisäosien ja teemojen päivitykset. Näin Seravo auttaa varmistamaan, ettei sivuston toiminnassa esiinny häiriöitä ja ohjelmisto pysyy ajan tasalla. Tämä on tosi iso etu enkä tiedä tarjoaako kukaan muu hosting-palveluntarjoaja Suomessa vastaavaa palvelua.

Nopeat WP-optimoidut ja hiilipäästöttömät palvelimet

Seravon hosting-palveluiden ansiosta WordPress-sivustosi toimii tavallista nopeammin, sillä Seravon alusta on optimoitu läpikotaisin WordPressin käyttöön. Lisäksi siitä löytyy automaattisesti asennettuna monia nopeutta parantavia teknologioita, kuten Redis, MariaDB sekä PHP7. Kaiken tämän lisäksi Seravon hosting-palvelut ovat hiilipäästöttömiä. Seravon hosting on hyvä valinta siis myös ympäritietoisille asiakkaille, sillä ympäristötietoisuus on yksi Seravon perusarvoista. Toki asiakasyritys voi tuoda tätä halutessaan myös omassa markkinoinnissaan esille, että sivut pyörivät ympäristöystävällisesti hiilipäästöttömillä palvelimilla. Seravo pitää ympäristöstä huolehtimista tärkeänä velvollisuutenaan ja tekee koko ajan toimia, joiden avulla se pyrkii varmistamaan toimintansa hiilineutraaliuden. Sen tavoitteena on saavuttaa tulevaisuudessa hiilinegatiivisuus. Lisäksi sen toiminnassa suositaan mahdollisimman ympäristöystävällistä energiaa.

Seravon hosting-palveluiden voidaankin kutsua olevan premium-tason palvelua, joka on tinkimättömän ja pitkäaikaisen kehitystyön tulosta. Kehitystyön lisäksi Seravon kulmakivenä on ollut toiminnan alusta lähtien sen lyömätön asiakaspalvelu. Tällä hetkellä Seravo onkin alansa markkinajohtaja Suomessa ja sen kasvu on jatkunut muutamia vuosia myös kotimaan ulkopuolella. Lukuisat isot suomalaiset yritykset luottavat Seravon palveluihin.

Varmuuskopiot ja käytön helppous

Seravo ottaa sivustoista (sekä tiedostoista, että tietokannasta) säännöllisesti automaattiset varmuuskopiot. Yhdelle asiakkaalle olen joutunut asiakkaalla tapahtuneen mokan johdosta palauttamaan Seravon varmuuskopioita ja se oli yllättävän helppoa ja nopeaa. Tarvittaessa myös Seravon asiakaspalvelu voi hoitaa varmuuskopion palautuksen edullisesti. Muutenkin olen WP-sivujen kehittäjänä ollut kaikin puolin tyytyväinen Seravon asiakaspalveluun – sen asiantuntemukseen, tavoitettavuuteen ja palvelun nopeuteen.

Kuinka paljon Seravon hostingpalvelut maksavat?

Seravo näkee asiakkaansa kumppaneinaan ja pyrkii tarjoamaan jokaiselle asiakkaalleen juuri hänen tarpeitaan vastaavan hosting-paketin. Seravo tarjoaa useita erilaisia ja eri hintaisia hosting-paketteja, joista kannattaa valita omaan toimintaan parhaiten soveltuva vaihtoehto. Peruspaketin (WP Pro) hinta on 390 eur/vuosi +alv. Kannattaa tosiaan ottaa vuosipaketti, niin saa vähän halvemmalla kuin kuukausittain laskutettuna – kirjanpitäjäkin tykkää, kun ei tule ylimääräisiä tositteita. Useimmille PK-yrityksille riittää ainakin alkuun tuo edullisin WP Pro -paketti. Järeämpi WP Business maksaa 630 eur/vuosi + alv.

Kaikki hosting-paketit sisältävät Seravolla muun muassa yhden verkkotunnuksen, saatavilla olevat asiantuntijapalvelut, välimuistin, palvelintason, edistykselliset turvatoimet, mahdollisuudet kuvien optimointiin, tietoturvatakuun, kehitystyökaluja ja SSH-oikeudet. Yhteisten ominaisuuksiensa lisäksi paketeissa on myös pieniä eroja, jotka liittyvät esimerkiksi levytilan suuruuteen.

Tutustu täällä tarkemmin Seravon hinnastoon ja laita palvelut tilaukseen.

Edullisempi vaihtoehto?

Seravo ei toki ole halvin vaihtoehto WordPress-sivuston hosting-kumppaniksi, mutta mielestäni se on paras. Varsinkin, jos kyseessä on bisneskriittinen sivusto, niin minun suositukseni on ehdottomasti Seravo. Sen sijaan, jos haluat mahdollisimman edullisen, mutta kuitenkin toimivan hostingin, niin yleensä Nettihotellia olen suosinut sellaisiin sivustoihin. Nettihotellin palvelimella on myös tämä eLuotsin nettisivusto. Hyvin on toiminut myös Nettihotellin asiakaspalvelu ja ongelmitta ovat palvelimetkin toimineet. Vuosikausien ajan olen Nettihotellia jo käyttänyt, eikä mitään ongelmia ole ollut. Premium-tason palvelimia ja palvelua on toki turha odottaa näin halpaan hintaan: Nettihotellin vuosimaksut ovat alkaen 54 eur + alv. Mutta monelle pienelle sivustolle, joka ei ole bisneskriittinen eikä kovin suuria kävijämääriä ole odotettavissa, niin moneen käyttöön tuo Seravon hosting on vaan turhan kallis. Nettihotellia halvempaa on turha etsiä. Nettihotelli on kuitenkin käsittämättömän toimiva ratkaisu näin halpaan hintaan.

Tutustu täällä Nettihotellin webhotelli-paketteihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *