Nordic Bank lainavertailun hakukoneoptimointi

Nordic Bank lainavertailu

Nordic Bank on lainavertailusivusto, jossa voi yhdellä lainahakemuksella kilpailuttaa yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön vakuudettomat lainat. Palvelussa voi kilpailuttaa myös vakuudettomat yrityslainat.

Rahoitusala on eniten kilpailtuja toimialoja hakukoneissa. Nordic Bank lainavertailun hakukoneoptimointi onkin ollut erittäin mielenkiintoinen yhteistyö ammatillisesti myös meille tekijöille. Ja kovasta kilpailusta huolimatta hyviä tuloksia on tullut. Yhteistyön alkaessa sivusto näkyi Googlen hakutulosten etusivulla 3:lla eri hakulauseella. Nyt sivusto näkyy Googlen etusivulla jo yli 1600:lla eri hakulauseella. (Datalähde: Ahrefs)

Nordic Bankin Harri Aho ja Henry Pikkor kommentoivat seuraavasti eLuotsin yhteistyötä:

”NordicBank.fi ja eLuotsi ovat tehneet yhteistyötä hakukoneoptimoinnin parissa vuodesta 2021 lähtien, mikä on tuonut merkittäviä hyötyjä molemmille osapuolille. Yhteistyömme keskiössä on ollut Vesa Nippala, eLuotsin omistaja ja pääasiallinen SEO-asiantuntijamme. Haluamme kertoa kokemuksistamme yhteistyöstä eLuotsin ja erityisesti Vesan kanssa.

Alusta alkaen yhteistyömme eLuotsin kanssa on ollut miellyttävää ja tuloksellista. Vesan syvällinen osaaminen SEO:n saralla ja hänen kykynsä soveltaa uusimpia tekniikoita ovat auttaneet verkkosivustomme näkyvyyden merkittävässä parantamisessa hakukoneissa. Vaikka matkan varrella on kohdattu haasteita, kuten kaikessa pitkäjänteisessä kehitystyössä, on yhteistyömme luonne ollut ratkaisukeskeinen. Vastankäymiset on nähty mahdollisuuksina oppia ja kehittyä yhdessä, mikä on vahvistanut kumppanuuttamme entisestään.

Erityisesti arvostamme Vesan lähestymistapaa työhön: hän on aina valmis kuuntelemaan, keskustelemaan ja mukauttamaan strategioita vastaamaan tarpeitamme. Tämä joustavuus ja sitoutuminen ovat olleet avainasemassa, kun olemme yhdessä navigoineet digitaalisen markkinoinnin monimutkaisessa ja jatkuvasti muuttuvassa maisemassa.

Yhteistyömme eLuotsin kanssa on ollut enemmän kuin vain sopimuspalvelu; se on ollut kumppanuus, jossa molemmat osapuolet ovat sitoutuneet toistensa menestykseen. Tämä on näkynyt paitsi lyhyen aikavälin tuloksissa myös pitkän aikavälin strategisessa suunnittelussa. Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että aikomuksemme on jatkaa yhteistyötä Vesan ja eLuotsin kanssa myös tulevaisuudessa, laajentaen palveluiden käyttöä uusiin projekteihin.

Kiitämme Vesa Nippalaa ja koko eLuotsin tiimiä heidän panoksestaan, ammattitaidostaan ja sitoutumisestaan Nordicbank.fi:n menestykseen. Odotamme innolla, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, ja olemme varmoja, että yhteistyömme jatkuu tuottamalla arvokkaita tuloksia molemmille osapuolille.”

 

Lisää referenssejä