eLuotsin palvelut

Tarvitseeko verkkoliiketoimintasi luotsausapua kohti suurempia myyntejä? Olen Vesa Nippala, hakukoneoptimoinnin ja verkkoliiketoiminnan kehittämisen moniosaaja Kangasalta. Nettisivujen parissa olen toiminut vuodesta 1996 lähtien - tosin näkökulma on matkan varrella vaihtunut ohjelmistosuunnittelijasta verkkokauppiaaksi, verkkokauppaohjelmistotalon vetäjäksi ja sitten lopulta hakukoneoptimointi-asiantuntijaksi. SEO-osaaminen on poikkeuksellisen syvällistä, mutta ymmärrän verkkoliiketoimintaa muistakin näkökulmista. Jos etsit osaavaa ja yhteistyöhön sitoutuvaa kumppania - tässä sinulla on sellainen.

Hakukoneoptimointi

Kokonaisvaltainen hakukoneoptimointi-palvelu, jossa hoidetaan SEO:n kaikkia osa-alueita kunnolla eteenpäin. Asiakkuudet ovat tyypillisesti toistaiseksi voimassa olevia pitkäaikaisia kumppanuuksia. Siitä syystä eLuotsin kalenteri onkin yleensä myyty täyteen pitkäksi aikaa (tai toistaiseksi) eteenpäin.
Mitkä ovat eLuotsin kilpailuedut hakukoneoptimoinnissa?
- Me saadaan aikaan tuloksia!
- Erittäin korkea ja monipuolinen osaamistaso.
- Parhaat työkalut käytössä.
- Avoin kommunikointi asiakkaan kanssa.
- Teknisen SEOn ja sisältöjen kehittämisen lisäksi me myös hankitaan laadukkaita linkkejä.
- Kuukausittainen raportointi.
- Läpinäkyvyys: me kerrotaan mitä on tehty ja mistä on hankittu linkkejä jne.
- Otamme vain sen verran asiakkaita, mitä pystymme kunnolla myös hoitamaan.
- Asiakas tietää mistä maksaa.

Hakukonemainonta

Teen SEOn lisäksi myös maksettua Google Ads-hakusanamainontaa. Hakukonemainonnalla saadaan näkyvyyttä hakutulossivuille helposti ja nopeasti. Hakukoneoptimoinnilla puolestaan saadaan kustannustehokkaasti pitkän aikavälin tuloksia. Perus Google Ads-kampanjoiden lisäksi hoidan myös Google Shopping- , Display-, PMax- jne kampanjat tarpeiden mukaan.
eLuotsin kilpailuedut hakukonemainonnassa:
- Osaan kampanjoiden luomisen ja optimoimisen erittäin hyvin, eli saan klikkihinnat optimoitua alemmas kuin moni muu.
- Palvelun hinta perustuu tehdyn työn määrään eikä mainosbudjettiin - et maksa ylimääräistä.
- Google Ads -tilin omistajuus on aina asiakkaalla. Jos asiakas haluaa päättää yhteistyön joku päivä, kampanja jää asiakkaalle.
- Minulta saa sekä hakukonemainonnan, että hakukoneoptimoinnin - kun nämä tulee samalta luukulta, saadaan hyviä synergioita kumpaankin.

Sisällöntuotanto

Laadukkaan asiakkaita kiinnostavan, datapohjaisen, hakukoneoptimoidun ja käyttäjäintentiota varten suunnattu sisällöntuotanto on yksi hakukonenäkyvyyden kasvattamisen kulmakivistä. Monet asiakkaamme haluavat ostaa meiltä aluksi pelkän hakukoneoptimoinnin sillä ajatuksella, että hoitavat itse uusien sisältöjen tuotannon. Usein kuitenkin arjen realiteetit ovat sellaiset, ettei asiakkaallamme ole aikaa tuottaa ainakaan tarpeeksi sisältöjä: silloin on hyvä ulkoistaa ainakin osa sisältöjen tuotannosta.

Lehdistötiedotteet ja natiivimainonta

Tuotamme jatkuvasti asiakkaillemme myös mediatiedottamisen ja natiivimainonnan palveluita osana kokonaispalvelua - tai vaikka erikseenkin, jos niin sovitaan. Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Tehtävämme on saada aikaan kasvua

Tehtävämme on tuottaa asiakkaalle lisäarvoa, oli tekeminen sitten jotain edellämainituista tai jotain muuta.
Edellämainittujen lisäksi eLuotsin Vesa on usein projekteissa myös esim:

  • Projektipäällikkönä verkkosivuston alustanvaihdosprojekteissa asiakkaan edustajana varmistamassa, että järjestelmätoimittaja vie projektin oikein läpi - SEOn kannalta ja muutenkin.
  • Verkkokauppakonsulttina moninaisiin verkkoliiketoiminnan kehityshankkeisiin liittyen.
  • Kouluttaa asiakasta tarvittaessa suorittavaan työhön, esimerkiksi sisällöntuotantoon liittyen tai hakukoneoptimoinnin avustaviin tehtäviin.

Palvelun sisältö räätälöidään aina asiakaskohtaisesti. Ota yhteyttä, niin katsotaan teille sopiva kokonaisuus.

Osaamista

Tekemistä  

Ota yhteyttä

Tuloksia