Mainoslahjojen verkkokaupan hakukoneoptimointi

Kimmo Karjalainen, Kuusnelonen Oy

"Vesa Nippala on ollut kanssamme pitkän 2 vuoden projektimme alusta asti konsultoimassa yrityksellemme uutta pitkälle räätälöityä verkkokauppaa. Hänen osaamisensa ja kokemuksensa on osoittautunut hyvin arvokkaaksi.

Verkkokauppamme valmistuttua Vesa aloitti hakukoneoptimoinnin tukemaan ja vahvistamaan verkkokauppamme näkyvyyttä ja jo lyhyen ajan kuluessa olemme saaneet nähdä voimakasta orgaanisen liikenteen kasvua kaupassamme. Hänen raportointinsa on erittäin informatiivista ja hän osaa pureutua oleellisiin ja tärkeisiin asioihin kussakin tilanteessa. Suosittelemme lämpimästi eLuotsin henkilökohtaista ja laadukasta palvelua."

Mainoslahjojen ja liikelahjojen verkkokauppa Kuusnelonen.fi myy mainoslahjatuotteet erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Lukuisiin suosittuihin tuotteisiin Kuusnelonen antaa Suomen Paras Hinta -takuun! Kuusnelosen monipuolisesta valikoimasta löytyy omalla painatuksella mm mainostekstiilit, mainoskynät, sekä paperikassit ja kangaskassit. Kannattaa käydä tutustumassa koko valikoimaan, koska Kuusnelosesta mainoslahjat saa oikeasti tosi hyvään hintaan.

Tamperelainen perheyritys tarjoaa joustavan ja nopean palvelun. Jos on kiire saada mainoslahjat vaikka viime tipassa messuille, niin Kuusneloselta löytyy valikoima pikatoimitus-tuotteita, jotka saa painettuna jopa 1-2 viikossa perille. Lue artikkeli mainoslahjojen merkityksestä.

Lisää referenssejä