WordPress-kotisivut yritykselle - eLuotsi Finland Oy

WordPress-kotisivut yritykselle

WordPress-kotisivut

Yrityksen kotisivujen toteutus

Toteutan yrityksille laadukkaita, selkeitä ja hakukoneystävällisiä kotisivuja WordPress-alustalla. Tarvittaessa myös verkkokaupan toteuttaminen WooCommerce -alustalla onnistuu. Kotisivujen ei pitäisi olla netissä koskaan pelkästään digitaalinen käyntikortti, vaan vähintäänkin liidimagneetti, joka auttaa aktiivisesti myynnin kasvattamisessa. Tottakai sivujen täytyy olla myös näyttää hyvältä, mutta vielä tärkeämpää on, että sivusto saa aikaan lisää myyntiä yritykselle. Suunnittelen sivujen rakenteen ja sisältöjen jäsentelyt lähtökohtaisesti myynnin ja konversion näkökulmasta – siten, että sivujen kautta saataisiin mahdollisimman paljon lisää liidejä ja/tai myyntiä.

Kotisivujen perusperiaatteet:

 • käyttäjäystävällisyys, helppokäyttöisyys, selkeästi jäsennetty tiedot.
 • hakukoneystävälliset ja hakukoneoptimoidut, jotta sivuille saadaan paljon orgaanisia kävijöitä – potentiaalisia asiakkaita.
 • konversiotaso kuntoon – myynnillinen lähestymistapa.
 • mobiiliystävällisyys, sivujen täytyy toimia responsiivisesti myös puhelimella.
 • sivujen nopeat latausajat – vaikuttaa keskeisesti sekä käyttäjäkokemukseen, että hakukonenäkyvyyteen.
 • siisti ammattimainen ulkoasu – luo pohjaa luottamukselle.

Miksi kannattaa tilata kotisivut eLuotsilta?

 • Vahva myynnillinen näkökulma – tavoitteena konversiotason maksimointi
 • Vahva hakukoneoptimointiosaaminen. Kaikki on hyviä jossain. Moni muu on teknisesti minua kokeneempia WordPressin tuunaamisessa. Minulla puolestaan vahvuus on sivuston rakentamisessa oikeasti hakukoneystävälliseksi. Voin tehdä myös avainsana-analyysin sivuston sisällön rakenteen suunnittelun pohjaksi. Mieluusti teen sivustoprojektin valmistuttua myös sivustolle tehtävää jatkuvaa hakukoneoptimointia. Se sujuu poikkeuksellisen kätevästi, kun olen luonut pohjankin kaikilta osin valmiiksi oikein.
 • Monipuolinen kokemus ja osaaminen verkkoliiketoiminnan kehittämisestä.
 • Joustava palvelu.
 • Koulutan asiakkailleni myös kotisivujen hallinnoimisen, jotta voitte itse lisätä sisältöä sivuille tai muokata olemassaolevaa sisältöä.
 • Käytän projekteissani valmiita ulkoasupohjia. Se säästää minun aikaani, kun moni asia tulee valmiina. Ulkoasupohjan hinta sisältyy aina projektin hintaan.
 • Teen projektit aina sovitun aikataulun mukaisesti.
 • Kommunikaatio toimii ja minut saa hyvin kiinni tarvittaessa.
 • Tarvittaessa meiltä onnistuu myös hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto.

Miksi WordPress?

WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä. Melkein voitaisiin puhua de-facto standardista. WordPress on avoimen lähdekoodin ohjelmisto, eli ohjelmisto itsessään on ilmainen ja osaavia tekijöitä löytyy Suomesta melkein jokaisesta mainostoimistosta. Varmatoiminen, helppokäyttöinen ylläpito, vakaa, luotettava, kustannustehokas, monipuolinen, laajennettavissa tekemään käytännössä mitä tahansa, jne.

Paljonko kotisivut maksaa?

Hinta riippuu tietysti ihan siitä, että mitä tehdään. Mutta sen voin sanoa jo nyt tässä suoraan, että en ole halvin. Jos etsit mahdollisimman halpaa tekijää, niin pikaisella Google-haulla ihan varmasti sellainen löytyy – onnea matkaan! Minulla WordPress-kotisivustoprojektien hinnat lähtevät noin 3000 eurosta ylöspäin.
Jos hinnan suuruusluokka on OK ja haluat yrityksellesi hyvät, myyvät, hakukoneoptimoidut kotisivut – ja sujuvasti soljuvan projektin – niin ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Tulokset ratkaisee!

Mitä iloa on laittaa hakukoneoptimoinnin ammattilainen tekemään kotisivuja? No, onhan siinä omat synergiansa ja etunsa, kun SEOn kannalta asiat tulee alusta lähtien viimeisen päälle kuntoon eikä vain pintapuolisesti koodarin tekemänä, joka tietää hakukoneoptimoinnista vain perusteet. Tässä konkreettisia tuloksia yhdestä viime kesänä rakentamastani WP-sivustosta, kuinka sivut ovat kasvattaneet orgaanista hakukonenäkyvyyttä tähän mennessä:

hakukonenäkyvyyden kasvu

Graafissa siis näkyy monellako eri hakusanalla sivusto rankkautuu Googlen orgaanisessa haussa sijoille 1-3 ja sijoille 4-10. Sivusto rankkautuu kolmen kärkeen jo yli 120:lla eri hakusanalla ja ensimmäiselle hakutulossivulle yhteensä noin 200:lla eri hakusanalla. Kävijämäärissä tämä tarkoittaa tällä hetkellä noin 10 000 – 14 000 kuukausittaista kävijää Googlen orgaanisen haun kautta. Voit lukea tästä casesta tarkemmin artikkelista: Kuinka nopeasti uuden nettisivuston hakukonenäkyvyys voi alkaa kasvaa?

Ja sitten jos suuri orgaaninen kävijämäärä yhdistetään vielä siihen, että sivusto tuottaa tehokkaasti myyntiä/liidejä, niin voidaan todeta, että kyllä niistä yrityksen nettisivuista kannattaa olla valmis maksamaan vähän enemmän kuin mitä ne halvimmillaan voisi jostain saada.

WordPress-sivuston ylläpito ja tukipalvelu

Tarjoan ylläpitoa ja tukipalvelua niille asiakkaille, joille olen tehnyt WordPress-sivuston. Palvelua ei voi yhdistää jonkun muun tekemään WordPress-sivustoon.

Palvelun sisältö:

 • WordPress -tukipalvelu eLuotsin kautta. Eli jos koulutuksessa läpikäydyt asiat unohtuvat, niin voit milloin tahansa kysyä neuvoja!
 • Sivuston hosting-palvelu Seravon korkeatasoisessa WP-palvelussa.
 • Maksullisten WP:n lisäosien ja teeman lisenssin vuosimaksut sisältyvät hintaan. (ensimmäinen vuosi kuuluu projektin hintaan)
 • Päivitysten asentaminen WordPressiin ja lisämoduleihin.
 • Automaattiset varmuuskopiot.
 • Sivuston toiminnan jatkuva seuranta.

HUOM! Tarjoan palvelua normaalin työaikani puitteissa, eli kyseessä ei ole 24/7 -luonteinen päivystyspalvelu.

Hinta on tapauskohtainen, riippuen mm tarvittavasta hostingista ja tarvittavista lisäosista. Pyydä tarjous!

WordPress-referenssejä

Esimerkkejä toteuttamistani WordPress-sivustoista:

Bikestuff Tampere

Punttis.com

Mobiilisanomat.fi

Jos kaipaat lisää referenssejä, niin kysy!

Lähetä yhteydenottopyyntö:


Tai soita minulle samantien:

045-6723499