Google Ads -mainonta | eLuotsi Finland Oy

Google Ads -mainonta

Google Ads -mainonnan ulkoistaminen

Teen hakukoneoptimoinnin lisäksi asiakkailleni myös tuloksellista Google Ads -mainontaa. Keskeisimmät periaatteet minulla palvelun tarjoamisessa ovat:

  • Palvelun hinta perustuu tekemäni työn määrään – eli hinta ei suhtaudu kampanjabudjettiin, etkä joudu maksamaan ylimääräistä.
  • Google Ads -tilin omistajuus on aina asiakkaalla. Tämä tuo isoja vapauksia asiakkaalle.
  • Palvelun irtisanomisaika on 1 kk. Lunastan asiakkaan luottamuksen hyvällä tekemisellä ja sen vuoksi minun kanssa ei tarvitse tehdä kiinteitä pitkäaikaisia sopimuksia.
  • Minulta voi tilata myös sekä Google Ads -mainonnan, että hakukoneoptimoinnin tekemisen. Tämä tuo kumpaankin tekemiseen hyviä synergioita. Lisäksi asiakkaan voidaan sopia kiinteä kuukausittainen työmäärä ja voin painottaa tekemisen määrää aina sille puolelle, jossa on kulloinkin suurimpia tarpeita.
  • Hoidan kampanjoiden luomisen ja optimoimisen ajatuksella, kunnolla ja ammattimaisesti.

Olen saanut monen minulle Google Ads-mainonnan hoitamisen vaihtaneen asiakkaan klikkihinnat tippumaan merkittävästi aiempaa pienemmäksi. Minulle Ads-mainonnan siirtämällä säästät todennäköisesti kampanjan hallinnointikuluista ja saat samalla kampanjabudjetilla enemmän kävijöitä sivuille. Mitäs tehdään? Laitetaanko palvelut tilaukseen?
Soita 045-6723499 tai laita sähköpostia vesa@eluotsi.fi

Lähetä yhteydenottopyyntö:


Tai soita minulle samantien:

045-6723499