Hakukoneoptimointi Case: Suonikohjut.info

Suonikohjut.info, Pekka Kuukasjärvi

WordPress-sivuston hakukoneoptimointi

Suonikohjut.info on hyvä esimerkki siitä miksi pienenkin yrityksen kannattaa ostaa hakukoneoptimointia. Suonikohjut.info -sivustolla on paljon tietoa suonikohjuista ja suonikohjujen hoidosta. Sivuston omistaa verisuonikirurgian erikoislääkäri Pekka Kuukasjärvi, jolla on vastaanotot Tampereen ja Turun Terveystalossa. Hakukoneoptimointi ja hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto -palveluiden avulla sivuston kävijämäärä on saatu voimakkaaseen kasvuun.

Alla Pekka Kuukasjärven kommentteja eLuotsin hakukoneoptimointi-palveluista:

Mistä syistä päädyitte ostamaan hakukoneoptimointia juuri eLuotsista?

Vesa oli tullut tutuksi erään aiemman yhteistyökuvion kautta. Huomio kiinnittyi hänen kokonaisvaltaiseen osaamiseensa sekä systemaattiseen otteeseen.

Minkälaisia asioita yhteistyön aikana eLuotsi on tehnyt tähän mennessä?

eLuotsi on keskittynyt sivuston hakukonenäkyvyyteen sekä tekniseen toimivuuteen. Dataan perustuva hakukoneoptimoitu sisällöntuotanto ja sisältöjen optimointi on ollut keskeisessä osassa.
Lisäksi eLuotsi on hoitanut sivuston teknistä hakukoneoptimointia ja uusien linkkien hankintaa. Apua olen saanut aina tarvittaessa muihinkin asioihin, kuten WordPressin päivityksiin ja GDPR-asioiden hoitamiseen.

Minkälaisia tuloksia palvelu on tuonut?

Lähes 50 seurannassa olevaa hakusanaa / hakusanayhdistelmää on saatu Google-haun ensimmäiselle sivulle. Sivuston kävijäliikenne on kasvanut sen seurauksena merkittävästi.

Miten yhteistyö on sujunut, oletko ollut tyytyväinen palveluun?

Yhteistyö on ollut sujuvaa, päämäärätietoista ja jatkuvasti uusia ideoita etsivää. Olen ollut tyytyväinen palveluun. Asioita on myös tehty yhdessä, mukava tekemisen ”meininki”.

Pekka Kuukasjärvi

Hoitava lääkäri Pekka Kuukasjärvi
Pekka Kuukasjärvi (thx-ja verisuonikirurgian erikoislääkäri, dosentti) on perehtynyt ja keskittynyt päätoimenaan uusiin laskimonsisäisiin hoitomenetelmiin vuodestaa 2005 alkaen.

Lisää referenssejä