Verkkokaupan sivustoanalyysi - eLuotsi Finland Oy

Verkkokaupan sivustoanalyysi

Haluatko kehittää verkkokauppaasi entistä paremmaksi, mutta et oikein tiedä, että mitä pitäisi seuraavaksi tehdä? Tilaa eLuotsilta sivustoanalyysi, niin verkkoliiketoiminnan moniosaaja Vesa Nippala analysoi sivustosi ja kirjoittaa raportin sivuston epäkohdista ja kehityskohteista. Saat analyysin tuotoksena kattavan ja monipuolisen raportin, jossa on kerrottuna esimerkiksi hakukoneoptimointiin ja konversiotason parantamiseen tähtääviä konkreettisia kehitysehdotuksia. Palveluun kuuluu myös konsultoiva palaveri asiantuntijan kanssa.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan yrityksesi tarpeista tarkemmin.

Sivustoanalyysissa huomioidaan seuraavat osa-alueet:

Sivuston käytettävyys

Konversiotason optimointi

Hakukoneystävällisyys

Ulkoasu

Maksutavat ja toimitustavat

Liiketoimintamalli

Toiminnallisuudet

Copywriting

Analytiikka

Verkkomarkkinointi

SoMe

Referenssi: Schiedel Savuhormistot Oy

Referenssi: Schiedel Savuhormistot Oy

Schiedel Savuhormistot Oy"I've had the pleasure to work with Vesa during an SEO kick-start project, and he has been invaluable member of the team. Not only did he provide the know-how, he also taught us to understand how to further improve our website ourselves. His input was way more than we expected, as he also helped us to organise and move the whole project forward. I can recommend Vesa to any web related project I can think of, and I would be happy to work with Vesa again."

- Nona Grehn, Schiedel Savuhormistot Oy

Referenssi: MPrengas.fi

MPrengas.fi "Nopea yhteydenotto heti seuraavana arkipäivänä. Kävimme puhelimessa sivuston kehittämisestä suunnitelmaa ja päädyttiin tekemään sivuston analyysi. Analyysi oli erittäin selkeä, monipuolinen ja helppo luettava, etenkin kun ottaa huomioon, ettei itsellä ole mitään alan koulutusta. Paljon kehitettäviä kohteita löytyi ja niitä oli helppo alkaa korjata selkeiden ohjeiden avulla. Puhelimitse vielä käytiin myöhemmin yli tunti analyysiä läpi, jotta olin varmasti ymmärtänyt sen oikein.
Uskallan kyllä suositella tätä muillekin!"
- Jukka Partanen, MPrengas.fi
Jukka Partanen, MPrengas.fi